تاریخچه سینک

ریشه لغت سینک sink از زبان قدیمی انگلیسی Sincan به معنای “فروکش کردن” بوجود آمده است و هم اکنون به همین نام “سینک” در اقصی نقاط دنیا نامیده می شود.
تاریخچه مکتوب ساخت و استفاده ازسینک های ظرفشویی به سال های 1820 -1900 میلادی برمی گردد. جنس سینک های آن زمان بیشتر از فلز قلع و روی بوده است. پس از آن سینک های چدنی با روکش لعاب نیز ساخته و مورد استفاده قرار گرفت. در تاریخ 1940 – 1950 میلادی استفاده از سینک های استنلس استیل باب شد هرچند که استفاده از سینک های لعابی نیز تا مدت ها ادامه یافت.
سینک های ظرفشویی کنونی بطور عموم و به خاطر مقاوم بودن جنس استنلس استیل در برابر اسید های ملایم، سبکی وزن، تمیز شدن آسان، فرم پذیری، زیبایی و تنوع پذیری، تولید و عرضه می شوند. سینک های با عمق کم معمولا با شکل دهی ورق سرد توسط قالب تولید می شوند در حالیکه سینک های با عمق لگن زیاد و همچنین با شیب عمودی کم، توسط عملیات جوشکاری و ترکیبی تولید می شوند.
سینک های ظرفشویی امروزی در قالب چهار مدل با توجه به “نوع نصب” عرضه می شوند.
سینک های روکار Top mount : این نوع سینک ها لبه دار هستنند و به آسانی بر روی صفحه MDF قرار گرفته و نصب می شوند. نصب و آب بندی این سینک ها آسان و در صورت تعویض به صفحه MDF صدمه نمی زنند.
سینک های زیرکار Under mount : این نوع سینک ها فاقد لبه می باشند و مناسب نصب بر روی صفحه های سخت مانند کوارتز و یا سنگ های طبیعی می باشند. زیبایی و تمیز شدن آسان پیرامون سینک از مزایای این نوع سینک است. نصب و درزگیری و آب بندی این نوع از سینک ها باید توسط افراد مجرب و حرفه ای صورت پذیرد.
سینک های با قابلیت نصب بر “روی کار” و همچنین “زیر کار” : Dual mount این نوع از سینک ها دارای لبه تخت پیرامونی هستند و قابلیت نصب بر روی صفحه MDF و همچنین زیر صفحه کوارتز را تواما دارند. ضخامت ورق این سینک ها زیاد است.
سینک با نمای روبروی مشهود :Farmhouseنصب این نوع سینک نیز بر روی صفحه های سخت امکانپذیر است و نصب آن توسط افراد کاملا مجرب و حرفه ای باید انجام گیرد. نمای قسمت روبروی این نوع سینک فاقد کابینت و کاملا مشهود است و در زمره سینک های مدل کلاسیک قرار می گیرد.

نکته: کیفیت سینک های ظرفشویی به نوع ورق استنلس استیل، ضخامت ورق، روش و ابزار تولید و نیز کنترل کیفیت اعمال شده بستگی دارد.
نکته: هر چند که مقاومت سینک های استنلس استیل به مواد غذایی اسیدی خوب است اما در صورت ماندگاری طولانی و عدم شستشو و رفع به موقع این مواد (آبلیمو و سرکه و …) باعث ایجاد لکه های پایدار بر روی سطوح سینک خواهند شد، لذا بهتر است پس از هر نوبت استفاده از سینک، آن را با آب کاملا شسته و خشک نمود و در صورت ماندگاری آلودگی، از مواد تمیز کننده مخصوص استیل (با رعایت دستورالعمل سازنده محصول) استفاده کرد.

کارخانه لوازم خانگی مَس، کیفیت ورق استنلس استیل و کلیه اجزا و ضمائم سینک های آشپرخانه معرفی شده از قبیل سینی و سبد میوه شور، تخته ساطور، پمپ مایع ظرفشویی و کیت اتصالات لوله کشی را تضمین می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *